Goed idee? Doe er wat mee!

04-10-2018 20:38:33 door Kuperus, Klaas

Donderdagmiddag 1 november 2018 organiseert gemeente Zuidhorn ‘GOUD GELUK – Goed idee? Doe er wat mee!’. Een inspirerend evenement met als thema betekeniseconomie. Het evenement vindt plaats in zalencentrum Balk in Zuidhorn, op slechts 9 minuten afstand van de stad. Betekeniseconomie is een economische vorm waarbij de nadruk niet langer ligt op zo veel mogelijk geld en winst, maar op maatschappelijke meerwaarde en geluk; betekenisvolle initiatieven en organisaties.

De middag start met keynotesprekers Patrick van Hees (de Geluksprofessor) en Kees Klomp (auteur van o.a. handboek betekenisvol ondernemen), twee gevestigde sprekers op het gebied van geluk en betekeniseconomie. Hierna volgt een middag boordevol workshops, mini-presentaties van inspirerende voorbeelden, keetsessies, lekker eten en drinken. Financiering, organisatie en coaching zijn de thema’s.

Het maakt niet met welk betekenisvol initiatief jij aan de slag wilt; alles en iedereen is welkom! Van het opzetten van een startup tot het realiseren van een buurtmoestuin. Ook bestaande initiatieven die een steuntje in de rug nodig hebben, zien we graag. Gratis toegang. Aanmelding via livinglab@zuidhorn.nl Laat ook meteen weten met welke initiatieven jij wilt delen tijdens GOUD GELUK.

Recente nieuwsberichten

14 december 2018