Inloopavond woningbouw

11-10-2018 00:34:33 door Kuperus, Klaas

Woensdag 17 oktober organiseert de gemeente Zuidhorn een inloopavond over de voortgang van woningbouwplannen in Grijpskerk. U kunt hier informatie krijgen over de stand van zaken voor diverse locaties. Ontwikkelaar Kroonsfeld laat het stedenbouwkundig plan zien voor de locatie Meindertsma en een mogelijke invulling voor de locatie Molenstraat. De gemeente kan u meer informatie geven over de toekomstige invulling van locatie Kerkplein Zes en de nog uit te werken herinrichting van de Kievitsweg (Entree van Grijpskerk).

Benieuwd?

U bent van harte welkom in Kerkplein Zes. De avond is als informatiemarkt opgezet. U kunt bij verschillende stands informatie krijgen en deze avond tussen 19:30 en 21:30 uur op ieder tijdstip binnenlopen om u te laten informeren.

Recente nieuwsberichten

23 oktober 2018