Grijpskerker, vertel eens, hoe ziet ons dorp er over 10 jaar uit?

12-10-2018 11:05:41 door Kuperus, Klaas

UITNODIGING – CREATIEVE BEWONERSAVOND - DONDERDAG 25 OKTOBER 2018

Is Grijpskerk over 10 jaar een aantrekkelijke plek voor jongeren? Wat zegt duurzaamheid in Grijpskerk jou – zonder dat we in algemeenheden blijven steken? En waar klopt jouw hart als Grijpskerker harder van? Concrete vragen die binnen grote thema’s als duurzaamheid, leefbaarheid en zorg passen. Wij willen graag antwoorden krijgen op deze en een aantal andere, dringende vragen.

Daarbij hebben wij jou nodig.
We organiseren daarom een bewonersavond op donderdag 25 oktober a.s..
Deze avond wordt op creatieve manier begeleid door Groninger muzikant en cabaretier Arno van der Heyden.

Concreet – wat gaan we doen?
Samen met dorpsgenoten buig je je over het volgende:
• Dit willen we dat er gebeurt in ons dorp in de toekomst - met concrete ideeën.
• Zo werken wij samen in ons dorp, nu en in de toekomst. En zo zien wij de samenwerking met de gemeente en onze buurdorpen.

Welke plek neemt Grijpskerk straks in het Westerkwartier in?
Vanaf 1 januari 2019 gaat ons dorp op in de gemeente Westerkwartier. Ons dorp zal dan één van de 41 dorpen zijn in deze gemeente. Met de antwoorden uit de bewonersavond en de informatie die we ophalen tijdens andere momenten, schrijven we een kort maar krachtig dorpsdocument genaamd Manifest Grijpskerk. Hiermee zetten wij ons dorp op een duidelijke manier op de kaart binnen het Westerkwartier!

Donderdag 25 oktober
Van 19.30 uur tot 22.00 uur