Centraal verkiezingsborden plakken in het Westerkwartier

12-10-2018 15:01:32 door Kuperus, Klaas

Zaterdag 20 oktober gaan de negen politieke partijen, die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen, gezamenlijk verkiezingsposters plakken. Op de gemeentewerven van de vier Westerkwartiergemeenten liggen de bekende verkiezingsborden klaar. De vertegenwoordigers van de politieke partijen kunnen op de werven aan de slag met behangplaksel en kwast om hun eigen posters op de verkiezingsborden te plakken.

Plakken
De ‘plakkers’ toeren door de vier gemeenten. Ze beginnen in Grootegast (10 borden). Daarna gaan ze naar Marum (7 borden) en vervolgens doen ze Leek aan (8 borden). De plakronde eindigt in Zuidhorn (22 borden incl. 3 voor Middag). De route langs de gemeenten met de locaties en tijden ziet er als volgt uit:
10.00 uur Grootegast: Rondweg 15 (naast loodgieter Buist)
11.00 uur Marum: Kruisweg 42- 46 (achter brandweerkazerne)
12.00 uur Leek: Tolberterstraat 66 (achter het gemeentehuis)
13.00 uur Zuidhorn: Transportweg 2 in Noordhorn

Plaatsen
Een week later plaatsen de gemeenten de verkiezingsborden in het Westerkwartier en het deel Middag van de gemeente Winsum.

Verkiezingen
Woensdag 21 november 2018 zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Westerkwartier. Deze nieuwe gemeente ontstaat per 1 januari 2019 door samenvoeging van de huidige gemeenten Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn en het gebied Middag (Ezinge, Feerwerd en Garnwerd), dat nu nog bij de gemeente Winsum hoort. De partijen die meedoen aan de verkiezingen in het Westerkwartier zijn: CDA, CU, D66, GroenLinks, PvdA, Sterk Westerkwartier, VVD, VZ Westerkwartier en 50plus Westerkwartier.
Meer informatie over de verkiezingen is te vinden op http://www.westerkwartier.nl/verkiezingen
 

Delen

Volg ons

Recente nieuwsberichten

Vandaag in Grijpskerk
14 december 2018
Vrijdag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
15 december 2018
Zaterdag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen