Grote opkomst informatieavond nieuwbouw

17-10-2018 21:00:07 door inGrijpskerk.nl

De inloopavond over nieuwbouwplannen in Grijpskerk is woensdagavond zeer goed bezocht. Veel inwoners van Grijpskerk, maar ook andere geinteresseerden van buiten het dorp, kwamen naar Kerkplein zes. Zij lieten zich informeren over de plannen rondom 'Plan Meindersma', 'Plan Molenstraat' en de dorpsentree vanaf de Kievitsweg.

Hoewel de informatieavond eigenlijk pas om 19.30 uur zou starten, stonden de eerste geïnteresseerden al om 19.15 uur voor de deur. Velen lieten zich bijpraten over de verschillende plannen die er momenteel zijn. Naast enige scepsis over de nieuwbouwluwe periode, was er vooral veel enthousiasme over de aanstaande bouwontwikkelingen. De hoeveelheid aanwezigen lijkt aan te tonen dat er een markt voor nieuwbouw is in Grijpskerk.

De bezoekers die woensdagavond aanwezig waren hadden verschillende achtergronden. Zo waren er ouderen die zich lieten informeren over leeftijdbestendig wonen. Ook waren er diverse jongere stellen die zich aan het oriënteren zijn op de huizenmarkt in Grijpskerk.

Recente nieuwsberichten

19 november 2018