Presentatie verbouwplannen MFC Grijpskerk

30-10-2018 00:15:41 door Kuperus, Klaas

Wat gebeurt er veel de laatste tijd in Grijpskerk. Er zijn weer mogelijkheden om in Grijpskerk te gaan bouwen. Een dorpsvisie in ontwikkeling. En er komt een MFC in de Nieuwe Wierde. Een MFC of te wel een Multi Functioneel Centrum.

Op 7 november is er een presentatie van de verbouwplannen van het MFC in de Nieuwe Wierde. Is dan alles klaar? Nee, maar dit is wel de start! De avond begint om 19:30 uur en het openingswoord zal door wethouder Fred Stol van de gemeente Zuidhorn gedaan worden. Mochten er mensen rond dat tijdstip helaas niet aanwezig kunnen zijn, geen probleem. Het is een inloopavond. Dus iedereen is van 19:30 tot 22:00 uur welkom. Er zal die avond veel gebeuren.

Het MFC wordt de centrale plek van Grijpskerk. De gebruikers van Kerkplein 6 gaan over naar deze nieuwe ruimte, en de gebruikers die al in de Nieuwe Wierde zitten gaan ook gebruik maken van het MFC. Ook de bibliotheek krijgt een prominente plaats. Leuk om te zien hoe de boeken in de Nieuwe Wierde hun plekje gaan krijgen.

In de Nieuwe Wierde zal ook het één en ander verbouwd gaan worden. Dit vergt goed kijken naar de opties. Deze opties zullen deze inloopavond in drie sessies uitgelegd worden door de architect. Saai is het niet want het wordt enthousiast gebracht.

Naast de bouwplannen zullen er meer dingen te zien zijn. De gebruikers zijn uitgenodigd om zich te presenteren. Zij kunnen bijvoorbeeld over zichzelf vertellen of leden werven. Verrassend om te zien hoe dit allemaal tot stand gaat komen. Wellicht vindt u een club, organisatie of vereniging waar u zelf wel bij wilt. Ook dit kunt u beproeven op onze inloopavond op 7 november. Zoals u leest gebeurt er veel. Kom dus langs.
Uiteraard zullen er naast informatie, leuke gesprekken en bezienswaardigheden ook een hapje en drankje zijn.

De organisatoren rekenen op een grote opkomst op woensdagavond 7 november in de Nieuwe Wierde.
Namens het stichting bestuur MFC Grijpskerk

Recente nieuwsberichten