Start kalender verkoop van 50-jarig zwembad de Griffioen.

09-11-2018 13:34:37 door Kuperus, Klaas

Met de overhandiging van het eerste exemplaar van de Griffioen-kalender 2019 aan de voorzitter van de jubileumcommissie Klaas Kuperus en oud-chefbadmeester Anne Kammenga is deze week niet alleen het startsein gegeven voor de verkoop van de 21e editie van de kalender maar ook voor de viering van het 50-jarig bestaan van zwembad de Griffioen Grijpskerk in 2019!

Het openluchtzwembad de Griffioen werd namelijk geopend op 19 mei 1969 en is na een aantal ingrijpende verbouwingen en renovaties nog steeds een begrip in Grijpskerk en verre omstreken. Met behulp van veel vrijwilligers en een aantal professionele krachten heeft het zwembad ook deze mooie zomer met meer dan 30.000 bezoekers weer een succesvol seizoen gedraaid. Om dit nog 50 jaar mogelijk te maken zijn extra inkomsten zoals bijvoorbeeld van deze kalenderactie en de bekende paasbrodenactie die door een actieve commissie georganiseerd worden echter een bittere noodzaak en hopelijk zijn ook dit keer de 1000 kalenders bij de huis-aan-huisverkoop weer snel verkocht. Bent u niet thuis wanneer de verkopers langskomen dan kunnen belangstellenden ook terecht bij boekhandel Hoekstra en drogisterij DIO in Grijpskerk.

Recente nieuwsberichten

16 november 2018