Verkiezingsdebat stelt je voor de keuze: laat je zien voor Grijpskerk

14-11-2018 10:12:11 door inGrijpskerk.nl

Grijpskerk is een dorp om rekening mee te houden. Daarom organiseert Dorpsbelangen Grijpskerk vrijdagavond 16 november het Grijpskerker verkiezingsdebat. Vertegenwoordigers van bijna alle partijen zijn aanwezig. Wees van harte welkom om te zien waar iedere partij voor staat. En laat jezelf zien. Juist voor Grijpskerk is het belangrijk dat je een signaal meegeeft aan de gemeentelijke politiek.

Nog ongeveer twee maanden en dan gaat de gemeente Zuidhorn op in de nieuw te vormen gemeente Westerkwartier. Een gemeente met ruim 60-duizend inwoners en een veertigtal dorpen. Waar Grijpskerk nu nog een relatief grote kern is in de huidige gemeente, zal dat in de nieuwe gemeente anders zijn. Het is daarom voor het dorp en haar inwoners belangrijk te weten hoe de verschillende politieke partijen kijken naar wonen, welzijn, leefbaarheid en bereikbaarheid.

Laat je stem horen
De inloop is vanaf 19.30 uur. Om 20.00 begint de debatavond. Deze duurt tot ca. 21.30 uur. Dit alles vindt plaats in het bakkerscafé achter Bakkerij Jager. Omdat het belangrijk is om júist tijdens de verkiezingen jouw stem te laten horen, is jouw aanwezigheid op vrijdagavond 16 november zeer gewenst. Alle inwoners van Grijpskerk zijn welkom. Met uiteindelijk als doel om een keuze te gaan maken op de verkiezingsdag van 21 november. Laat vooral de opkomst vanuit Grijpskerk, zowel tijdens de debatavond maar vooral tijdens de verkiezingsdag, fors zijn.

Hulp bij keuzestress
Benieuwd naar de politieke partijen die deelnemen aan de verkiezingen op 21 november? Het Dagblad van het Noorden heeft een kieswijzer ontwikkeld. Ook RTV Noord heeft het de lezer gemakkelijk gemaakt door de meest belangrijke punten uit de verkiezingsprogramma's te bundelen. Uiteraard heeft ook de toekomstige gemeente Westerkwartier de nodige informatie over de verkiezingen.

Links voor extra informatie:

Gemeente Westerkwartier

Dagblad van het Noorden