Verkiezingsdebat Bakkerscafé Grijpskerk

20-11-2018 15:56:40 door Kuperus, Klaas

Vrijdagavond 16 november jl. werd door Dorpsbelangen voor het eerst een verkiezingsdebat gehouden, in het mooie Bakkerscafé. Bijna alle politieke partijen waren vertegenwoordigd en gingen met elkaar in debat over stellingen op het gebied van voorzieningen, woningbouw en leefbaarheid.

Duidelijk werd dat veel partijen hetzelfde stonden in een aantal, voor Grijpskerk, belangrijke zaken. De partijen waren het er met name over eens dat de komende gemeente Westerkwartier goed dient te lobbyen bij de provincie en Rijkswaterstaat voor een oplossing voor de lange wachttijden bij de brug bij Gaarkeuken.
Ook werd benoemd dat het vernieuwen van de entree van het dorp en de woningbouw als belangrijke overdrachtspunten van de gemeente Zuidhorn naar de nieuwe gemeente Westerkwartier worden meegegeven.

Voor het bestuur van Dorpsbelangen en de andere dorpsbewoners ligt er de taak om op deze punten vanaf 2019 ook goed in contact te komen en te blijven met het nieuwe gemeentebestuur van het Westerkwartier.

Morgen zijn de verkiezingen. Breng allen uw stem uit tussen 07.30-21.00 uur!

http://www. herindeling.westerkwartier.nl/verkiezingen

Recente nieuwsberichten