30 April activiteiten

15-03-2012 21:45:25 door inGrijpskerk.nl

In aansluiting op de markt van de Handels Vereniging Grijpskerk wordt er ook dit jaar op 30 april een groots feest georganiseerd. ’s Morgens zal er bij “de Wierde” het vlaghijsen zijn om vervolgens de kinderen op hun versierde fietsen achter de muziek aan te laten gaan.

Vanaf 13.00 uur gaan we los rond de Poel met dit jaar onder meer: Schotse doedelzakmuziek, buikdanseressen, springkussens, kinderzweefmolen, kleefwand, schuimbad, grabbelton, touwtje trek, schminken en het konijnen knuffelteam Drenthe. Uiteraard is er een gezellig terras met uitgebreide catering.

Om 16.00 uur verzorgt Maelox een optreden.

Mocht u Vrienden van 30 april willen worden om al deze activiteiten financieel te ondersteunen dan kunt u een bedrag over maken op de bankrekening van de Vereniging Dorpsbelangen Grijpskerk (rek nr 323901271 o.v.v. 30 april en uw naam)

Wij zien u toch ook op 30 april in Grijpskerk.

Recente nieuwsberichten

14 december 2017