Geslaagde Koninginnedag Grijpskerk (+ foto's)

01-05-2012 20:10:17 door inGrijpskerk.nl

Grijpskerk kan terug kijken op een geweldige Koninginnedag. De markt werd volop bezocht en bij “de Wierde” waren een groot aantal versierde fietsen en toeschouwers.

Na het hijsen van de vlag en het zingen van het volkslied mochten de kinderen achter de muziek aan fietsen. De mooiste versierde fietsen hadden Door Hoogeveen, Yaro Rademaker en Ymke Brouwer waardoor ze in de prijzen vielen. Rosan Meijer, Bo Kroeze, Meike Brouwer en Sven Santema ontvingen een prijs voor de mooiste ingeleverde kleurplaat.

Terwijl ’s middags de jeugd genoot van de activiteiten, konden de vaders, moeders, opa’s en oma’s luisteren en kijken naar optredens van de Myles Brothers, Tineke Rouw buikdanseressen en Salsa muziek.

De springkussens, kleefwand, zweefmolen, schminken, grabbelton, touwtje trekken, eendjes vissen, de angora knuffelkonijnen, schuimbad en zelf met de brandweerslang mogen spuiten viel goed bij de jeugd.

Maelox besloot het feest op de Poel met een optreden. In “de Tapperij” ging de afterparty nog een paar gezellige uurtjes door.

Foto's zijn te vinden op de Facebook-pagina van "Grijpskerk 30 april anders".

Recente nieuwsberichten

14 december 2017