Maelox opent de feestweek van Grootegast

11-05-2012 17:27:23 door Spijkerman, Martin

Ook dit jaar weer opent de Grijpskerker allround coverband Maelox de feestweek in Grootegast met een spetterend optreden. Maar ook iedereen uit Grijpskerk is natuurlijk welkom.

• 21:00 uur opent herberg "In de Grootegast" haar deuren
  • 23:00 - tot in de late uurtjes: MAELOX

Sinds de oprichting in december 1992 heeft coverband Maelox een ongeëvenaarde live reputatie achtergelaten in alle uithoeken van noord Nederland.

De bandleden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: passie voor muziek. Uiteraard wordt ook een hoop lol meegenomen, en dat stralen ze dan ook absoluut uit op het podium!

Een spontane show waarbij de bandleden duidelijk plezier hebben, blijkt geen toneelspel. Dat bewijst wel het feit dat Maelox het in nagenoeg dezelfde bezetting, al bijna 20 jaar , en inmiddels ontelbare optredens verder, nog steeds presteert om een aanstekelijke en knallende show neer te zetten.

Het uitgebreide repertoire bestaat uit een mix van Pop, Rock, Disco, R&B, en Nederpop covers. Kortom, een avond Maelox betekent gegarandeerd feest!

Recente nieuwsberichten

20 augustus 2018