Bakkerij Jager bijna klaar met vernieuwing (+ foto's)

11-05-2012 17:29:35 door jager, harrie

Bakkerij Jager stond de afgelopen maanden in teken van vernieuwing. Vorig jaar werd het banket gedeelte al opgeknapt. Nu werd de broodbakkerij voorzien van een nieuwe vloer, muren en plafond. Tevens zijn alle bedradingen en buizen vervangen en tevens allemaal uit het zicht genomen.

Als klap op de vuurpijl is er ook nog eens een nieuwe installatie geplaatst: Een bollenkast waarin de deegbollen onder de meest ideale omstandigheden kunnen rijzen. Het apparaat is volgens insiders uniek in zijn soort en het helpt Bakkerij Jager om haar brood op een ambachtelijke wijze te blijven maken.

Ook is er nu weer ruimte ontstaan voor nieuwe soorten brood, waarvan het "Speltbrood" het eerste is in een hopelijk langere reeks. Kortom grote veranderingen die ervoor gaan zorgen dat wij ook in de toekomst heerlijke en verrassende producten op een ambachtelijke wijze kunnen blijven maken.

Als alles echt klaar is word er een open huis gehouden, zodat klanten van de bakkerij alles in werking kunnen zien. Dit kan uiteraard niet zonder een proeferij en een goede kop koffie. Een datum hiervoor zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie over Bakkerij Jager op hun website.

Impressie

Recente nieuwsberichten