De Trommelaar is bekend (+ foto's)

20-06-2012 00:22:16 door inGrijpskerk.nl

De foto's van de toch wat mysterieuze trommelaar met het Slagerij Boersema petje stonden in diverse Nederlandse kranten (Telegraaf, AD), in een Vlaams dagblad, op de website van Manchester City en hij haalde zelfs het half elf journaal van afgelopen zondag. Met zoveel aandacht kon de echte identiteit kon dan ook niet lang 'geheim' blijven en we ontvingen dan ook al snel diverse hints van personen die hem dachten te herkennen.

Het blijkt Brand Bos uit Zuidhorn te zijn. Hij gaat al jaren met een groepje Zuidhorners naar de eindronden waarop het Nederlands elftal actief zijn en sinds 2004 heeft hij het inmiddels toch wel bekende Slagerij Boersema petje altijd mee. Hiermee is de eigenaar van de slagerij overigens totaal niet ongelukkig: "Zo zie je maar: mooiere reclame is er niet!", aldus Henk Boersema.

Wil je meer weten of Brand Bos en zijn vrienden groepje, op hun website staan foto's en reisverslagen.

Recente nieuwsberichten

14 december 2017