Summerstrike 2012 in De Enk

03-07-2012 22:01:47 door inGrijpskerk.nl

Op 14 juli 2012 organiseert Style Project Events in samenwerking met Stichting Grijpskerk Gezellig het Festival "Summerstrike 2012". Een zomers festival bedoeld voor mensen die vanwege de crisis niet op vakantie kunnen, maar natuurlijk ook voor alle thuisblijvers in de regio.

Daarom komt met Summerstrike 2012 de zon naar Grijpskerk en zal er een groot feest gehouden worden in sportpark De Enk te Grijpskerk op het terrein tegenover de sporthal De Bokkedek.

Dit jaar (het allereerste jaar) organiseert Grijpskerk Gezellig een uniek muziekfestival met een tropisch tintje. Denk maar aan een strandfeest, lekkere zomerse muziek en een gezellige sfeer.

Doel

De doelstelling van het Summerstrike 2012 festival is het organiseren van een dag vol spraakmakende concerten voor en hoofdzakelijk door de regio Zuidhorn en Grootegast. Het festival vindt plaats op een uniek locatie en is door een lage toegangsprijs voor een zeer breed publiek toegankelijk. Op deze manier wordt aan een aantal orkesten, ensembles en band die de wijde regio rijk is de gelegenheid geboden om op een niet allerdaagse locatie voor een groot publiek op te treden.

Uitgebreide programmering en activiteiten

Aan werkelijk alle en iedereen wordt gedacht. In de voormiddag worden er voor de jeugdige bezoekers diverse muziek- en dans gerelateerde workshops gehouden. Daarnaast zijn er verschillende attracties over het hele terrein voor onze jongste gasten en zal Pipo de clown een uniek voorstelling geven. In de namiddag kan iedereen genieten van optredens van o.a. Procussion en African Spirit.

De avond is volledig gereserveerd voor eten, drinken, muziek, dans en vooral plezier. Nadat iedereen heeft kunnen genieten van een heerlijke en gevarieerde maaltijd met een tropisch tintje kunnen de voetjes van de vloer. Met diverse acts waaronder Irma Dee (Irma Dam), Flanery, Rene & Friends, Maelox, Spanisch Eve en Switch, afgewisseld met swingende muziek van een tal van DJ's hebben we een programma voor een zeer breed publiek.

Kaarten

Kaarten zijn te koop bij Bakkerij Jager (Kerkplein 5, Grijpskerk) of via de website van Summerstrike 2012.

Recente nieuwsberichten

10 december 2018