(nieuw) Zonnepanelen van Bosch bij Faber Installatietechniek

16-07-2012 20:34:04 door inGrijpskerk.nl

Het licht van de zon … Het CentroSolar PV-systeem werkt met zonnepanelen waarop fotovoltaïsche cellen zonlicht omzetten in stroom. Zo kunt u uw eigen elektriciteit opwekken. De groene stroom die u zelf niet gebruikt, kunt u doorgeven aan het openbare elektriciteitsnet. Als 'producent van groene stroom' komt u onder bepaalde voorwaarden wellicht ook in aanmerking voor een subsidie.

Informeer bij uw gemeente of provincie of kijk op www.energiesubsidiewijzer.nl.

Deze betrouwbare PV-panelen van Bosch kunnen zowel op een schuin als een plat dak worden geplaatst. Ze zijn voorzien van gepatenteerd antireflexglas dat zorgt voor een opbrengst die tot 5% hoger is dan bij andere PV-systemen. Bosch staat volledig achter de kwaliteit en de betrouwbaarheid van het systeem want al meer dan 15 jaar bewijzen de PV-panelen van CentroSolar zich in de praktijk. Omdat de panelen en de andere componenten van het systeem perfect op elkaar zijn afgestemd, geeft Bosch daarnaast 10 jaar garantie op de panelen en montagemateriaal!

Bent u enthousiast of wilt u meer informatie neem dan nu vrijblijvend contact met ons op via onze website www.fabercv.nl of via de telefoon 0594-213204.

Faber Installatietechniek

Recente nieuwsberichten