Expositie: Een knipoog naar Piet Mondriaan in de molen

06-08-2012 14:56:08 door inGrijpskerk.nl

"Een knipoog naar Piet Mondriaan" is de titel van de expositie van 18 schilderijen van plaatsgenoot Huub Leenders. De expositie is op zaterdag 8 september 2012 in de molen aan de Molenstraat in Grijpskerk van 10.00 tot 16.00 uur.

Naast het bekijken van de doeken kunt u de molen bezichtigen danwel luisteren naar mooie verhalen. De molenstichting heeft voor deze dag namelijk ook een verteller uitgenodigd.

De doeken van Huub zijn veelal in felle kleuren en zijn een vette knipoog naar Piet Mondriaan en naar Corneille. Er hangen daarnaast doeken van hanen, van de wadden en een doek van een muurschildering in La Grande Motte aan de Middellandsche zee.

Misschien is het best de moeite waard om eens te gaan kijken ...en misschien wel er een te kopen...

Graag tot ziens op 8 september.

Recente nieuwsberichten

20 augustus 2018