ZVV Grijpskerk trapt af

03-10-2012 14:50:48 door inGrijpskerk.nl

Aanstaande zaterdag (6 oktober) is er "De Aftrap" van de zaalvoetbal vereniging Grijpskerk in de sporthal De Bokkediek. Deze avond zal beginnen om 22:00 uur en DJ Henk zal aanwezig zijn om de muziek te verzorgen.

Vanaf afgelopen maandag is zijn elke maandag vanaf 20:30 uur één of twee wedstrijden, die worden gespeeld door de drie seniorenteams van de vereniging.

Het eerste team gaat dit jaar voor het kampioenschap om promotie af te dwingen naar de hoofdklasse. Het tweede hoopt in de vierde klasse op een plekje bij de middelmoot. En het  nieuwe derde team begint in de vierde klasse maar hoopt het eerste jaar gelijk promotie af te dwingen door een periode te pakken of natuurlijk het kampioenschap.

Afgelopen maandag werd door het derde alweer de tweede overwinning gehaald in even zoveel wedstrijden. Het was ‘man van de wedstrijd’ Jan Izebrand Dijkstra die met een paar goeie reflexen enkele doelpogingen van de tegenstander onschadelijk kon maken en waardoor de zwaar bevochten 3-2 overwinning kon worden binnengesleept, nadat er met 2-2 werd gerust. Doelpuntenmakers waren Dennie v/d Berg en Jelmer Korf voor rust en opnieuw Dennie v/d Berg na rust.

Recente nieuwsberichten

23 april 2018