Zorgboerderij Aduard zoekt tijdelijke vrijwilliger


22-10-2011 10:25:09 door inGrijpskerk.nl

Stichting Welzijn Gemeente Zuidhorn is op zoek naar vrijwilligers voor de houtbewerking bij Stichting Zorgboerderij 'De Weide Blik' in Aduard. Het bestuur van de zorgboerderij is voor de winterperiode van november t/m maart op zoek naar een vrijwilliger die met een groepje clienten hout wil bewerken. Het gaat om diverse vormen van houtbewerking zoals het maken van steigerhouten meubels, vogelhuisjes enz.

De Weide Blik is een zorgboerderij in Aduard dat overdag ondersteuning biedt aan mensen met bijvoorbeeld een psychische hulpvraag of een autistische stoornis. Onder professionele begeleiding wordt er gewerkt met de aanwezige dieren en worden er biologische groenten en kruiden geteeld.  

Gevraagd worden vrijwilligers die beschikken over goede sociale vaardigheden, in staat zijn hun kennis op een rustige manier over te brengen en voor wie de samenwerking belangrijker is dan het resultaat! De tijdsinvestering is ongeveer 4 uur in de week verdeeld over 2 dagen. De tijden en dagen zijn in overleg af te spreken. 

Voor meer informatie over deze vacature kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van Vrijwillige Inzet gemeente Zuidhorn(VIZ) via e-mailadres e.pleizier@swgz.nl of telefonisch op 0594 504711. Voor meer vrijwilligersvacatures in de gemeente Zuidhorn, kunt u kijken op www.vrijwilligersgroningen.nl.

 

 

Delen

Volg ons

Recente nieuwsberichten

Vandaag in Grijpskerk
14 december 2018
Vrijdag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
15 december 2018
Zaterdag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen