3 november Najaarsconcert Excelsior

23-10-2012 10:35:33 door inGrijpskerk.nl

Zaterdag 3 november is het zover, dan houdt CMV Excelsior haar najaarsconcert. Dit concert zal in teken staan van het komende Wereld Muziek Concours in 2013. Hier wil Excelsior haar muzikale kwaliteiten laten horen en om dit te kunnen bereiken is er een hoop inspanning nodig van alle leden. Daarom staat het gehele seizoen 2012-2013 in teken van het WMC.

Tijdens dit WMC wil Excelsior laten horen waar wij trots op zijn; 'Het mooie dorp Grijpskerk'. Daarom heeft het orkest speciaal een muziekstuk laten componeren over Grijpskerk en de geschiedenis van het dorp. Dit stuk zal voor het eerst in het voorjaar van 2013 te horen zijn. Datum en tijdstip worden later bekend gemaakt.

Tijdens het concert zelf, zullen zeer diverse stukken ten gehore worden gebracht onder leiding van dirigent Andries de Haan. Elke sectie van het orkest heeft een stuk gekozen, dus u zult de favorieten van elke sectie horen. Ook het jeugdorkest zal van zich laten horen onder leiding van Harm Bosma. Bent u benieuwd naar de keuze van de leden, kom dan zaterdagavond 3 november naar de PKNkerk aan de Nic. Grijpsstraat in Grijpskerk. Het concert begint om 20.00u en de toegang is uiteraard gratis!

Recente nieuwsberichten

26 mei 2018