Geslaagd concert CMV Excelsior

04-11-2012 21:10:49 door inGrijpskerk.nl

Afgelopen zaterdag 3 november gaf CMV ‘Excelsior’ onder leiding van dirigent Andries de Haan een najaarsconcert. Het programma was zeer gevarieerd waarin voor iedereen wat wils was. Een koraal, mars, musicalstuk en er werd afgesloten met het Grunnigs Volkslaid. Ook werd er alvast een voorproefje gegeven van het werk wat Excelsior gaat spelen op het Wereld Muziek Concours volgend jaar. Het werk heet ‘Five States of Change’ en is het verplichte werk voor de derde divisie op het WMC. Het vrije werk dat Excelsior gaat spelen op het WMC wordt speciaal geschreven over de geschiedenis van Grijpskerk.De premiere is op zaterdag 20 april. Meer informatie volgt later.Ook het jeugdorkest liet van zich horen onder de vrolijke leiding van Harm Bosma. Het jeugdorkest is sinds september gestart en zijn sindsdien al erg vooruitgegaan. De toekomst van Excelsior!

Het was een geslaagd concert als opwarmer voor wat er dit seizoen allemaal komen gaat.

Recente nieuwsberichten

18 februari 2018