Winterweken bij Faber Installatietechniek

07-11-2012 19:00:05 door inGrijpskerk.nl

Tijdens de winterweken hebben wij de volgende acties.

Onderhoudsabonnement

Wanneer u nu een onderhoudsabonnement neemt voor uw cv installatie krijgt u niet alleen de eerste onderhoudsbeurt gratis maar betaald u pas vanaf 2013 en kunt u gratis gebruik maken van onze 24 uur servicedienst tot 31 december 2012. Neem nu contact met ons op met Faber Installatietechniek en zorg dat uw cv installatie in topconditie is en blijft!

Facebook actie

Like onze facebookpagina voor 31 december 2012 en maak kans op een Honeywell klokthermostaat. Ga naar http://www.facebook.com/FaberGrijpskerk

Najaarsactie van Remeha

Energie wordt de komende jaren fors duurder. Daarom is dit hét moment om over te stappen op de Tzerra: de kleine, lichte krachtpatser van Remeha voor verwarming en warm water. Deze slimme HR-ketel is niet alleen zuinig met energie, maar ook met ruimte. Bovendien is de ketel uiterst betrouwbaar.

Wanneer u tussen 17 september en 31 december 2012 een Remeha Tzerra cv-ketel koopt en laat u deze installeren door een erkende installateur? Dan krijgt u van Remeha € 100,- retour.

Ga voor meer informatie en de contactinformatie naar de website van Faber Installatietechniek.

Recente nieuwsberichten

19 oktober 2017