Ouder-kind avond VC Grijpskerk

22-11-2012 21:44:09 door inGrijpskerk.nl

Week aan week staat de mini-jeugd vol fanatisme in het volleybalveld. Is het niet in de training, dan is het wel tijdens de wedstrijden op zaterdag. Nagenoeg alle jeugdleden doen op dit moment hun uiterste best om aan het einde van de competitie op de hoogste trede te eindigen. Ieder team in haar eigen niveau met haar eigen regels. We kunnen ons als jeugdbestuur goed voorstellen dat het soms lastig is om je als ouder alle volleybalregels eigen te maken. De regels zijn immers bij elk niveau weer verschillend. Om deze reden organiseerd het jeugdbestuur een ouder-kind avond op vrijdag 30 november as. vanaf 18.00 uur. Gedurende deze avond staan de ouders eens niet aan de zijlijn, samen met de kinderen worden zij volledig bijgespijkerd door de trainers van VC Grijpskerk.

Met deze ouder-kind avond wordt afgeweken van de normale trainingstijden. Alle kinderen en ouders worden in sportkleding verwacht om 18.00 uur in de Bokkediek. We starten met een algemene warming-up. Vervolgens wordt de groep in drie niveaus ingedeeld. Na ongeveer een uur volleyballen zal er worden gespeeld om het ´echie´. In een korte wedstrijd nemen de kinderen het op tegen de ouders. Wie gaat er met de eer vandoor?

De ouder-kind training is omstreeks 19.30 uur ten einde.

Recente nieuwsberichten

21 november 2017