Optreden Toneelgroep De Diakonaaltjes op 9 februari 2013

18-01-2013 16:33:19 door van der Veen, Irene

Op zaterdag 9 februari a.s vindt er in de PKN-kerk te Grijpskerk het jaarlijkse optreden plaats van de toneelgroep "De Diakonaaltjes". Gespeeld zal worden het blijspel “Graag U en Meneer", geschreven door Harm Dijkstra.

Het verhaal speelt zich af op het secretarie van het gemeentehuis van Grijpskerk. Ineens is daar overste Baksteen die een uiterst geheime militaire oefening aankondigt. Het gemeentehuis moet als crisiscentrum dienen en moet de hele nacht bemand blijven. Maar  wie moet er ‘s nacht het gemeentehuis bemannen. Dit geeft spanningen tussen het personeel. Als de bode dan ook nog dingen ziet die hij eigenlijk niet had moeten zien, maakt hij daar dankbaar gebruik van. En als ‘ons moeke’, de moeder van de bode dan ook nog denkt dat het echt oorlog wordt…… Kortom alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een avondje humor

De voorstelling begint om 19.30 uur en de toegangskaarten à € 6,50zijn in de voorver­koop te verkrijgen bij Herman Smedes te Grijpskerk. De resterende kaarten zijn op 21 januari vanaf 19.00 uur te koop aan de zaal voor € 7,50.

Ook kunt u via email reserveren: diakonaaltjes@gmail.com. De kaarten liggen dan voor u klaar op 9 februari.

Delen

Volg ons

Recente nieuwsberichten

Vandaag in Grijpskerk
11 december 2018
Dinsdag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
12 december 2018
Woensdag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen