11 t/m 16 februari de week van de gezonde leefstijl

03-02-2013 21:23:40 door inGrijpskerk.nl

GRATIS EN VRIJBLIJVEND LEEFSTIJLADVIES
INCL. METEN, WEGEN, BLOEDRUKMETING, BEWEEG- EN VOEDINGSADVIES

De maand Januari is de maand van de goede voornemens; afvallen, stoppen met roken, meer sporten, ontspannen etc. MARCEL TILLEMA: “We zijn enthousiast begonnen, maar daarna is het een kwestie van volhouden. Voor velen is dat moeilijk. Vaak overvraagt men zichzelf, ze pakken het vanaf die eerste Januari rigoureus en streng aan. Bijvoorbeeld door een strikt dieet waarbij van alles wordt ontzegt, “ik mag even niets meer” en men gaat sporten omdat het moet......Dit zijn valkuilen die overwonnen moeten worden en dat gaat niet in één dag. Om de gestelde doelen te bereiken is een aanpassing van de leefstijl van belang. Dit hoeft niet in één keer een reuze stap te zijn, maar dit kan in een geleidelijk proces.

De week van11 T/M 16 FEBRUARI staat bij Sport je Fit in het teken van EEN GEZONDE LEEFSTIJL. Marcel en Wilma staan de hele week voor u klaar om u een gratis en vrijblijvend leefstijladvies te geven.

Marcel: “Sporten of bewegen houdt u alleen maar vol als u het leuk vindt en / of als het een gewenst resultaat oplevert. Dit motiveert! In deze gezonden leefstijlweek kunt u alle ALLE GROEPSLESSEN ÉÉNMALIG PROBEREN. Pilates, Aerobics, Spinning, BBB-fit, Steps of Dance-it!, u mag het allemaal komen proberen. Mochten de groepslessen niet bevallen, dan sta ik, samen met mijn collega’s, uiteraard in de fitness voor u klaar. Als personal trainer, geef ik al jaren persoonlijke begeleiding aan sporters. Zowel aan fanatieke sporters als aan mensen die willen afvallen of gewoon fitter willen worden. Sinds twee jaar heb ik me ook toegelegd op medisch sporten, voor mensen met rug-, nek of andere lichamelijke klachten. Ik nodig u graag uit om langs te komen in Sport je Fit en samen kijken we wat bij u past”.

Recente nieuwsberichten

25 mei 2018