Tennislessen bij TC West End Grijpskerk

11-02-2013 20:24:08 door inGrijpskerk.nl

Hoewel momenteel op de tennisbanen van Grijpskerk nog volop wordt gespeeld tijdens de wintertraining, is tennisvereniging TC West End al weer bezig met de voorbereiding van de zomertraining. Het afgelopen seizoen was er een grote deelname aan deze training. Tennis is een sport die ook in Grijpskerk door steeds meer jeugd wordt beoefend. Naast de training voor volwassenen ziet TC West End dan ook elk jaar een grotere deelname aan de tennislessen door de jeugd. Een bewijs dat tennis een uitstekend spel is voor jong en oud.

Vanaf 9 april a.s. start weer de zomertraining die wordt gegeven door Tennisschool De Ommelanden waarbij de lessen op de dinsdagmiddag en avond zijn. Voor mensen die nog nooit hebben getennist of dit opnieuw weer eens willen proberen, zijn er ook dit jaar weer speciale introductielessen. Deze 5 lessen maken het mogelijkheid om kennis te maken met tennis en het plezier in het spel te kunnen ervaren. Na de introductielessen kan er ingestroomd worden in de zomertraining.

Alle informatie over de zomertraining en de introductielessen is te vinden op de website.

Aanmelden kan tot 25 februari a.s.

Recente nieuwsberichten

22 juli 2018