Voorbereiding Gezelligheidsrit begonnen.

07-03-2013 18:28:43 door Kuperus, Klaas

De voorbereiding voor de Gezelligheidsrit is begonnen. Klaas en Wietze Kuperus zullen voor de 6de keer de rit uitzetten. De eerste keer dat de Gezelligheidsrit werd georganiseerd was in 1953. Kunnen we spreken van een 60ste jaargang? Helaas werd er niet ieder jaar een rit georganiseerd. Vanaf 2008 is er gelukkig weer een jaarlijkse mogelijkheid om deel te nemen aan de Gezelligheidsrit. Er kan dus weer gestreden worden om de Jan Meijer Trofee.

De rit zal plaatsvinden op donderdag 13 juni 2013 en er zal wederom gestart worden bij de molen “De Kievit”. De route zal deze keer richting het oosten gaan. Uiteraard hebben we een route uitgestippeld die langs mooie en vooral smalle weggetjes door het Westerkwartier gaat. De rit kan worden verreden met de auto of motor en ook nu is deelname aan de rit gratis.

De prijsuitreiking zal deze keer op een andere locatie worden gehouden, maar hier zullen we in een latere stadium meer over berichten….wordt vervolgd.

Recente nieuwsberichten

19 november 2018