Penningmeester van het jaar

08-03-2013 15:59:01 door Steller, Erik

Nationale ‘bedank je penningmeester campagne’ van start
RegioBank nieuwe partner Penningmeester van het Jaar

Na het succes van vorig jaar, worden ook dit jaar alle sportverenigingen in Nederland opgeroepen hun penningmeester in het zonnetje te zetten. In de nationale bedankcampagne krijgen alle sporters de kans hun penningmeester op persoonlijke wijze te bedanken. Ook is het mogelijk hun penningmeester te nomineren voor de verkiezing ‘Penningmeester van het Jaar’, waartoe de meest uitzonderlijke penningmeester wordt verkozen. De winnaar wordt door een vakjury olv Humberto Tan in de Nationale Sportweek tijdens een feestelijke huldiging bekend gemaakt en wint €2500,- voor de clubkas. Alle penningmeesters van Nederland kunnen vervolgens het gehele jaar rekenen op ondersteuning bij hun belangrijke werkzaamheden. De looptijd van de campagne is 4 maart t/m 3 april 2013. RegioBank is sinds 2013 de nieuwe partner voor de verkiezing ‘Penningsmeester van het Jaar’.

RegioBank ondersteunt penningmeesters
De Penningmeester van het Jaar is een initiatief van Sport & Marketingbureau 2Basics in samenwerking met Davilex, de Grote Clubactie en –sinds 2013- RegioBank. Penningmeester van het Jaar is zeer verheugd met het nieuwe partnerschap van RegioBank, dat daarmee extra slagkracht in de campagne, expertise én meer ondersteuning voor penningmeesters mogelijk maakt. Steller Assurantiën & Financiële Diensten in Grijpskerk is Adviseur van RegioBank en licht de keuze voor het partnerschap toe: “Penningmeesters zijn onmisbare en belangrijke vrijwilligers. RegioBank vindt het lokale verenigingsleven belangrijk, daarom ondersteunen wij de penningmeesters graag bij hun taken. Als financieel adviseur zijn wij een goede en natuurlijke bondgenoot van de penningmeesters van onze lokale verenigingen. Zij zijn bij ons altijd van harte welkom. “

Penningmeester van het Jaar
Sportverenigingen hebben het steeds lastiger hun begroting sluitend te maken. Inkomsten via sponsoring, subsidies en contributies lopen terug, terwijl daar veelal stijgende kosten tegenover staan. Onderzoek onder de genomineerde penningmeesters van 2012 liet zien dat 60% zich zorgen maakt over hun financiële toekomst. Penningmeester van het Jaar is bedoeld om de belangrijke functie van het penningmeesterschap te eren en ondersteunen.

Nomineren en bedanken tot 3 april
Bent u lid van een sportvereniging of zit u in het bestuur of de kascommissie. En bent u blij met uw penningmeester. Ga naar www.penningmeestervanhetjaar.nlen nomineer of bedank hem of haar.

Voor meer informatie
Steller Assurantiën & Financiële Diensten