Ben Saunders komt naar Summerstrike Grijpskerk


16-03-2013 19:37:36 door Spijkerman, Martin

Het is de organisatoren van Summerstrike gelukt Ben Saunders te contracteren voor een optreden op het Festival Summerstrike. Op 6 juli 2013 zal Ben een optreden van een uur verzorgen op het gigantische podium.

Tijdens de eerste ronde van talentenjacht The voice of Holland zong Saunders het nummer Use Somebody (oorspronkelijk van Kings of Leon), waarmee hij direct alle vijf juryleden overtuigde. Later zong hij Drops of Jupiter (Tell Me) (oorspronkelijk van Train). In de eerste liveshow zong Saunders het nummer I'm in love with a girl van Gavin DeGraw en bereikte hiermee de 19de positie in deSingle Top 100. In de derde liveshow zong Saunders If you don't know me by now (origineel van Harold Melvin and the Blue Notes). In de vijfde liveshow zong hij When a man loves a woman(origineel van Percy Sledge). De eerste van deze singles stond in week 48 van 2010 op nummer 1 in de Single Top 100. Twee weken later stond When a man loves a woman al op nummer 1. De week ertussen stond Adele een weekje bovenaan. Nooit eerder scoorde een Nederlandse artiest in zo'n korte tijd 3 nummer 1-hits. Ben Saunders is ook te zien in de bioscoopfilm Zombibi (2012).

De hele programmering in willekeurige volgorde:
- Ben Saunders
- Vangrail
- Spotrockers
- Maelox
- (rondje) Doe Maar
- DJ Arma
- Procussion
- Hello Hello (Afrikaanse topband)
- Westkant Stad (met Gert Sennema)
- Take it off (meiden rockband)
 

Met deze line-up weet Stichting Grijpskerk Gezellig ook dit jaar weer super entertainment voor te schotelen aan de bewonders van het westerkwartier.

Kijk op www.summerstrike.com voor meer info.

Graag tot 6 juli 2013 in sportpark "De Enk" in Grijpskerk.

Delen

Volg ons

Recente nieuwsberichten

Vandaag in Grijpskerk
19 november 2018
Maandag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
20 november 2018
Dinsdag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen