Met Glans Van De Schans 2013

17-04-2013 19:19:20 door inGrijpskerk.nl

Zaterdag 22 juni is het weer zover: De buurtbewoners van de Oosterkade te Grijpskerk organiseren dan weer in samenwerking met stichting Grijpskerk Gezellig de 2de editie van "€œMet Glans Van De Schans". Het evenement zal weer plaatsvinden op en rond het Poeldiep te Grijpskerk.

De bedoeling van dit evenement is dat mensen met een eigen gemaakt bootje van de schans afglijden en dan zo snel mogelijk de bel zien te luiden die aan het eind van de schans boven het water hangt.

Ook dit jaar zijn er weer leuke geldprijzen te winnen. De hoofdprijs is €100, de 2de prijs €75 en de 3de prijs €50. Er is ook een publieksprijs van €75. Het publiek wordt gevraagd om doormiddel van in te leveren briefjes te bepalen wie de leukste en origineelste creatie heeft.

Voorafgaande aan het evenement is de organisatie bezig met voorbereiding van een aantal andere activiteiten die week. Zo zal er vanaf donderdag een feesttent op de Poel staan waarin die avond een grandioze bingoavond gehouden wordt. De vrijdagavond is voor de kinderen met o.a. een kinderdisco, karaoke, springkussen, aquaballen ect. Ook is er een tekenwedstrijd: Wie tekent de mooiste schans! De tekenwedstrijd is opgedeeld in 2 leeftijdscatogorieen. Van 2 t/m 6 jaar en van 7 t/m 12 jaar. Er zijn leuke prijsjes te winnen.

En dan is er natuurlijk zaterdag het evenement met "€œMet Glans Van De Schans". Mensen kunnen onder het genot van een hapje en een drankje naar de deelnemers kijken. Aansluitend het evenement zal er een band optreden zodat de mensen nog even gezellig kunnen napraten.

De organisatie is bezig de schans aan te passen; iets minder hoog en daardoor minder steil dan afgelopen jaar en hoopt daarmee op nog meer deelnemers.

€œWe hopen dat het weer een enorm spektakel gaat worden met natuurlijk niet alleen veel deelnemers maar ook veel toeschouwers.€

Voor meer informatie wil of opgave: via fredenmar@hotmail.com en joucallista@live.nl of bellen met 0594-211819 en 0594-212588. Tevens zijn hier ook de reglementen op te vragen. Deelnameformulieren zijn ook verkrijgbaar bij Kledingboetiek la Vida te Grijpskerk en D.I.O. Drogist te Grijpskerk.

Het inschrijfgeld is €5. Deelname is op eigen risico en het hebben van een zwemdiploma is verplicht. Kinderen onder de 12 jaar kunnen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Recente nieuwsberichten

21 november 2017