Prijsuitreiking Gezelligheidsrit in Ello's place

27-05-2013 19:44:14 door Kuperus, Klaas

De prijsuitreiking van de Gezelligheidsrit wordt deze keer gehouden in Ello’s Place. Deze locatie biedt weliswaar niet voldoende ruimte, maar d.m.v. partytenten zal deze locatie vele deelnemers kunnen herbergen. Wederom  zal er gestreden worden om de Jan Meijer Trofee. De wisseltrofee is een jaar lang in handen geweest van Sjouke Hoekstra. Voor dit jaar is er dus een nieuwe uitdaging om deze felbegeerde ‘Valkuil’ te winnen.

Uiteraard zijn er meerdere prijzen te winnen en wellicht is er voor iedere deelnemer een prijs te winnen. Dit mede dankzij bijdrages van sponsoren. Klaas en Wietze Kuperus zijn er weer in geslaagd om een leuke route uit te stippellen met leuke puzzelvragen. De route zal richting het Oosten gaan.

Op donderdag 13 juni a.s. tussen 18.30 en 19.30 uur kunt u zich inschrijven voor de Gezelligheidsrit bij de molen “De Kievit”. Ook dit jaar is de deelname GRATIS.

Recente nieuwsberichten

19 november 2018