Herfstworkshops bij Bloemenhuis Drint

01-10-2013 22:59:18 door inGrijpskerk.nl

Op maandag 14 oktober en dinsdag 29 oktober houdt Bloemenhuis Drint in Grijpskerk weer herfstworkshops, waarin onder professionele begeleiding een taart, krans of frame kan worden gemaakt. Uiteraard zullen we tijdens het herfstthema dan ook seizoensgebonden materialen gebruiken.

Beide workshops beginnen om 19:30 uur, achterin de winkel aan de Herestraat 27 in Grijpskerk.

Het maken van een taart en krans zijn €25, waarin alle materialen zijn inbegrepen. De opmaak van het houten frame kost €25 (exclusief het frame). Een houten frame is te verkrijgen voor €21,95, maar kan uiteraard weer opnieuw gebruikt worden voor bijvoorbeeld kerst of pasen.

Wil je een leuke activiteit met collega's, vriendinnen of familie? Een workshop bij Bloemenhuis Drint staat garant voor een gezellige avond uit! Vraag naar de mogelijkheden.

Kom langs of mail om je op te geven.

De koffie en thee staat klaar..

Meer informatie op de website van Bloemenhuis Drint.

Recente nieuwsberichten

14 december 2017