Inloopavond en workshops bij Bloemenhuis Drint

26-11-2013 23:55:24 door inGrijpskerk.nl

Inloopavond vrijdag 29 november

Op vrijdagavond 29 november houdt Bloemenhuis Drint een gezellige avond voor iedereen die van bloemen en/of planten houdt, creatief is of gewoon wil genieten van livemuziek onder het genot van een bakje koffie. Tijdens de inloopavond wordt de gelegenheid geboden om zelf een schaal of pot op te maken. Daarnaast biedt de avond ruimte aan diverse demonstraties en workshops. Voor iedere klant staat een attentie en uiteraard een bakje koffie klaar. We ontmoeten je graag aanstaande vrijdag!

Workshops 10 december en 16 december

De decemberperiode is de maand bij uitstek om je huis extra gezellig te maken. De kerstboom is het stralende middelpunt en enkele kaarsjes worden hier en daar aan het interieur toegevoegd. Vergeet echter vooral niet je eigen ontworpen kerststuk een mooie plek te geven! Bloemenhuis Drint nodigt je van harte uit om op dinsdag 10 december of maandag 16 december onze kerstworkshops bij te wonen. Voor een bedrag van €25,- (exclusief vaas en ondergrond) bieden we je de kans een sfeervol kerststuk in elkaar te zetten. De workshops starten om 19.30 uur.

Ga voor meer informatie naar de website van Bloemenhuis Drint.

Recente nieuwsberichten

19 oktober 2017