Open dagen tennisvereniging TC West End Grijpskerk

14-03-2014 11:02:15 door Kuperus, Klaas

Tennisvereniging TC West End houdt van 24 tot en met 28 maart open huis. Wie wil leren tennissen of gewoon een balletje wil slaan, kan dan terecht op het tennispark aan de Sportlaan in Grijpskerk.

TC West End heeft een gezellig en gevarieerd programma op en naast de tennisbaan. Iedereen kan vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. Er zijn activiteiten voor alle leeftijden, om te kijken of actief aan mee te doen.

Woensdagmiddag 26 maart is er een speciaal programma voor alle leerlingen van de basisschool. Op vrijdag 28 maart worden gratis proeflessen gegeven. Tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt.

Meer informatie en het volledige programma staat op de website www.tcwestend.nl

bron:

www.het-westerkwartier.nl