Win een jaar lang gratis knippen bij studio care 4 hair

10-11-2014 19:14:14 door Hofstee, Derk jan

Maak kans op een jaar lang gratis knippen bij Studio Care4Hair

Ruim een half jaar geleden werd de opening van het online afsprakensysteem van Studio Care4Hair beklonken met een flinke kortingsactie. Een actie dat veel teweeg bracht. Massaal maakt Grijpskerk en verre omstreken inmiddels haar afspraken online. Een simpele druk om de knop met fijne kapsels en goed gemutste klanten tot gevolg, tijd om dit te vieren! Klanten die voor 1 december 2014 online besluiten om af te spreken met Studio Care4Hair, maken kans op een jaar lang gratis knippen. Dit betekent dat u iedere maand gratis gastvrij wordt onthaald en piekfijn geknipt de deur weer uitloopt.

Wist u dat?

Genieten van deze actie kan ook gewoonweg vanuit uw luie woonkamerstoel. Studio Care4Hair maakt het u graag gemakkelijk en knipt daarom bij uw thuis. Geeft u desondanks de voorkeur om de salon te komen bezoeken? Geen zorgen! Desgewenst wordt u opgehaald en thuis gebracht.

Meer informatie

Bezoek http://www.studiocare4hair.nl voor meer informatie over de knipactie en ook vindt u hier nog meer leuke ‘ins en outs’ over Studio Care4Hair.

Actievoorwaarden

Maximaal één keer knippen per maand

Geldig tot één persoon

Actie loopt tot 1 december 2014