Profinit Healthcare

Begin 2004 hebben een aantal opleiders hun krachten gebundeld in de oprichting van Profinit Healthcare. Sindsdien verzorgen zij samen met nieuwe collega’s de trainingen voor veel bedrijven.

Trainingen vooral op het gebied van Bedrijfshulpverlening en EHBO die zoveel mogelijk aansluiten bij de eisen en wensen van de opdrachtgevers.

Door onze verscheidenheid, kunnen we vele vormen van training aanbieden op steeds meer terreinen. Via onze website kunt u informatie over een aantal trainingen vinden.

Mocht de training van uw keuze er niet tussen staan, aarzel dan niet om via de mail meer informatie te vragen.

Basiscursus BHV

Regelmatig organiseren we basiscursussen BHV. Soms op basis van individuele instroom, soms voor bedrijven waarbij er ruimte is voor instroom. Daarnaast kunt voor bijna elke gewenste datum een complete groep aanmelden.

Cursussen kunnen bij u op locatie worden gegeven of op onze eigen locatie te Grijpskerk.

Een basiscursus BHV is een tweedaagse cursus, waarbij naast de theorie voldoende ruimte overblijft om praktisch bezig te zijn.

Eén dag is geweid aan het levensreddend handelen en één dag aan bestrijding van beginnende brand, ontruiming en communicatie.

Opleidingsinstituut

BHV-EHBO onderwijs