Quickstart partners

Middels deze handleiding "Quickstart partner inGrijpskerk.nl" willen wij u op een eenvoudige en snelle wijze wegwijs maken in het beheergedeelte voor partners.

Om uw eigen partnergedeelte te kunnen bewerken en nieuwsberichten en agenda-items te kunnnen insturen dient u de volgende stappen te ondernemen:

1. Lid worden van inGrijpskerk.nl via de registratiepagina;
  2. Uw lidmaatschap activeren middels de link die u per e-mail wordt toegezonden;
  3. Via de contactpagina ons contacteren. Geef in dit bericht svp. aan welke groep (partner) u wilt beheren of welke partner er moet worden aangemaakt. Let op: vanaf 2012 zal er van commerciele partners een tegemoetkoming in de kosten worden gevraagd.

Nadat u van ons de bevestiging hebt gehad van de toekenning van de juiste rechten is het nodig om de volgende stappen uit te voeren voor de onderstaande acties:

Presentatiepagina beheren (voorbeeld presentatiepagina)

1. Log in via de loginpagina (ook via de blauwe button "Inloggen" aan de rechterkant te bereiken);
  2. Klik op de link "Ga door naar de website";
  3. Aan de rechterkant zal een box verschijnen met de titel "Mijn inGrijpskerk.nl";
  4. Klik op de link "Adminpaneel" (ook via www.ingrijpskerk.nl/admin te bereiken);
  6. Klik op het menu-item "Groups";
  7. Klik op het  achter de naam van de partner waarvan u de presentatiepagina wilt beheren;
  8. Wijzig de gegevens in de velden die aangepast moeten worden:
    1. Groupnaam: de naam van de organisatie;
    2. Active: wilt u dat de groep van deze partner actief is. Laat op "No" staan;
    3. Open to join: laat op "No" staan;
    4. New members: laat op "Admin acceptation" staan;
    5. Group image: selecteer de afbeelding die u als logo wilt laten fungeren. Alle logo's die op dit moment op de server zijn gezet, staan in de map "partner-logos". Indien uw logo er nog niet tussen staat en u wilt er een uploaden, plaatst dit logo dan svp. ook in deze map. Let op: de maximale afmetingen zijn 300 pixels (hoogte) bij 100 pixels (breedte).
    6. Categorie: de gewenste categorie waarin uw organisatie wordt opgenomen in het partneroverzicht.
    7. Group description: een pakkende omschrijving van uw organistatie waarin u bijvoorbeeld uitlegt wat uw organisatie.
    8. Contact information: de manier waarop bezoekers met uw organisatie in contact kunnen treden.
    9. Openingstijden: de momenten waarop uw organisatie is de bezoeken door bezoekers. In het eerste veld voert u de dag in, in het tweede veld het tijdstip van opening en in het laatste veld het tijdstip van sluiting.
  9. Via de button "Group bewerken" is het mogelijk om de aangebrachte wijzigen definitief te maken.
  10. Uw presentatiepagina is bewerkt.

Nieuwsbericht insturen (voorbeeld nieuwsbericht)

1. Log in via de loginpagina (ook via de blauwe button "Inloggen" aan de rechterkant te bereiken);
  2. Klik op de link "Ga door naar de website";
  4. Klik op de link "Adminpaneel" (ook via www.ingrijpskerk.nl/admin te bereiken);
  6. Klik op het menu-item "News";
  7. Klik op de button "Toevoegen";
  8. Vul de velden in die verplicht zijn:
    1. Title: de titel die u aan het nieuwsbericht wilt meegeven;
    2. Active: wilt u dat het betreffende nieuwsbericht direct actief is;
    3. Category: de categorie waarin het nieuwsbericht valt;
    4. Image (niet verplicht): selecteer de afbeelding die u wilt bijvoegen. Alle afbeeldingen die op dit moment op de server zijn geplaatst, staan in de map "files". Indien u een nieuwe afbeelding wilt uploaden, plaatst de afbeelding dan svp. ook in deze map.
    5. Group: de partner waaraan het nieuwsbericht toebehoort;
    6. Visable on homepage: wilt u dat het nieuwsbericht op de algemene website terecht komt of alleen op de presentatiepagina;
    7. Content: voer de inhoud van het nieuwsbericht in;
    8. Metadate (page & meta title, description, keywords): alleen voor ervaren gebruikers. Laat svp. leeg.
  9. Via de button "Nieuwsitem toevoegen" wordt het nieuwsbericht geplaatst op uw presentatiepagina. Indien u wilt dat het bericht op het algemene gedeelte wordt getoond, klik dan op de knop  (send in), dan wordt er direct een aanvraagd verzonden naar de reactie om het bericht op het algemene gedeelte te plaatsen.

Agenda-item insturen (voorbeeld agenda-item)

6. Klik op het menu-item "Agenda";
  7. Klik op de button "Toevoegen";
  8. Vul de velden in die verplicht zijn:
    1. Title: de titel van het agenda-item;
    2. Location: de plaats waar het evenement zal plaatsvinden;
    3. Date: selecteer de datum van het evenement;
    4. Discription: de beschrijving van het evenement. Wat gaat er gebeuren en wanneer begint het;
    5. Category: in welke categorie valt het agenda-item;
    6. Active: moet het agenda-item direct actief zijn;
    7. Group: bij welke partner behoort dit agenda-item;
    8. Visable on homepage: moet het agenda-item ook op het algemene gedeelte van de website komen te staat of alleen op de presentatiepagina van de partner;
  9. Via de button "Opslaan" wordt het agenda-item geplaatst op uw presentatiepagina. Indien u wilt dat het bericht op het algemene gedeelte wordt getoond, klik dan op de knop  (send in), dan wordt er direct een aanvraagd verzonden naar de reactie om het agenda-item op het algemene gedeelte te plaatsen.
10 december 2018
Minima