Stichting Teatur

SSStichting Teatur heeft als doel het ontwikkelen en stimuleren van theateractiviteiten voor jongeren en volwassenen in de regio. De nadruk ligt op het creëren en stimuleren van eigen producties, waarbij creativiteit, kwaliteit en samenwerking centraal staan. Teatur biedt een platform waar amateurs en professionals elkaar ontmoeten. Er wordt samengewerkt met professionals uit verschillende kunstdisciplines zoals musici, kunstenaars, choreografen en ontwerpers. De voorstellingen zullen vrijwel geheel door amateurs worden opgevoerd.

Door middel van spel-, zang-, dans- en muziekworkshops biedt Teatur de mogelijkheid kennis te maken met theateractiviteiten. De stichting streeft er naar tenminste eenmaal in de drie jaar een omvangrijke productie op de planken te brengen.

Website: www.teatur.nl

Email: teatur@hotmail.nl