Triati

Triati is een jong bedrijf, opgericht en gerund door studenten, dat is gespecialiseerd in het bieden van innovatieve weboplossingen voor MKB'ers en verenigingen op het gebied van webontwikkeling en de optimalisatie van internetactiviteiten.

Binnen Triati spreken wij elkaar bij de voornaam aan en klanten verwachten van ons dat wij dit ook bij hen doen. Dit kenmerkt de cultuur die binnen Triati heerst en daar zijn wij stiekem wel een beetje trots op: de korte lijntjes en het heldere overleg in een bijzonder prettige sfeer.

Als studenten weten wij hoe het is om met een budget te werken, zonder dat er op kwaliteit hoeft te worden ingeleverd. Daarnaast zorgt de schaalbaarheid van het TriatiCMS ervoor dat de kosten voor het onderhoud en de hosting gedeeld kunnen worden, wat voor iedereen voordelen oplevert.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om zelf je website te beheren, waarbij geen technische kennis is vereist en met toch een fantastisch resultaat? Lees meer en laat Triati alle technische zorgen uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op die dingen waar je écht goed in bent.

Contactgegevens

Website

www.triati.com

Telefoon

(06) 4164 7950

Vandaag in Grijpskerk
11 december 2018
Dinsdag
Minima
°
Maxima
°
Huidige temperatuur
°
Agenda van vandaag
Morgen in Grijpskerk
12 december 2018
Woensdag
Minima
°
Maxima
°
Agenda van morgen
Registreren Inloggen