Goud en zilver voor schaakjeugd

Opnieuw een succesvolle schaakmiddag voor de jeugd uit Grijpskerk/Niezijl, nu in Haren. Met 12 kinderen werd afgereisd naar Haren. Het schaaktoernooi werd gehouden op een nieuwe locatie namelijk het Zernike College. 

De organiserende schaakclub Haren had de beschikking over 4 speelruimtes waarvan 3 lokalen voor de sterkere jeugdspelers. Dankzij deze extra ruimtes konden de kinderen goed geconcentreerd schaken. Zodra een schaakpartij was afgelopen doken veel kinderen in de klaargelegde stripboeken in de speciale ontspanningsruimte.

Na een kleine oponthoud bij de inschrijvingen (omdat enkele aanmeldingen niet goed waren doorgekomen) kon na een korte opening en huishoudelijke mededelingen keurig op tijd het startschot worden gegeven voor de 94 jongens en meisjes.

Lees verder…

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk