Schaken in Groningen

Voor het 47e opeenvolgende jaar wordt in de kerstvakantie volop geschaakt in Groningen. Honderden schakers verzamelen zich dan voor het Schaakfestival Groningen 2010 dat plaatsvindt van 21 tot en met 30 december. Ruim 100 kinderen hadden zich aangemeld voor het jeugdschaaktoernooi. Evenals vorig jaar werd dit toernooi gehouden in het Sportcentrum Rijksuniversiteit & Hanzehogeschool. 

Denksport in een sportzaal, een mooie combinatie. Helaas was de temperatuur op het niveau voor zaalsporten maar niet voor het spelen op 64-velden, zodat menig speler en toeschouwer genoodzaakt was de jas aan te houden. Vorig jaar was Grijpskerk/Niezijl aanwezig met achttien kinderen en werd er één prijs gehaald. Afgelopen weken is er hard getraind door wedstrijden te spelen in Friesland. En met succes.

Goud voor Daan Voorintholt (groep C), Mees Voorintholt (groep G) en Joni Oosterhof (groep I)

Zilver voor Chris Admiraal (groep B) en Martijn Meijer (groep G).

Brons voor Gyan de Haan (groep C), Roy Visser (groep H) en Mark Schreurs (groep K).

Lees verder…

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk