Nieuw historisch boek over Grijpskerk

De Stichting "Het verleden doen herleven" is bezig met de voorbereidingen voor een nieuw boek over Grijpskerk. Het boek met de naam "het omzien verbreed", is een vervolg op een boek uit 2003. De voorinschrijving voor het nieuwe boek is inmiddels gestart.

Het boek "'n omzien verbeeld" uit 2003 was een groot succes. Binnen twee weken werden destijds 2000 exemplaren verkocht. Het nieuwe boek "het omzien verbreed" is een logisch vervolg. In het boek komen prachtige (nog niet eerder door de Stichting gepubliceerde) foto's, andere plaatjes en wetenswaardigheden over de voormalige gemeente Grijpskerk.

Het nieuwe boek zal bij voldoende belangstelling in het voorjaar van 2012 uitkomen. Het gaat om een boek met 224 pagina's, volledig in kleur en met een harde omslag. Als u nu bestelt is de intekenprijs 22,50 euro, excl. verzendkosten. De normale prijs van het boek is 27,50 euro.

Wilt u het boek bestellen? Meld dit dan bij de stichting. Dat kan via dit e-mailadres.