Huiswerkbegeleiding voor scholieren Lauwers College

Scholieren van het Lauwers College hebben vanaf deze week de mogelijkheid om huiswerkbegeleiding te krijgen. Het zogenaamde huiswerkinstituut is bedoeld om leerlingen een plek te bieden om op een goede manier hun huiswerk te kunnen laten doen. Dit gebeurt onder toezicht van een docent van de scholengemeenschap. 

Deelname aan het begeleidingstraject is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Scholieren die zich hebben opgegeven  zijn verplicht aanwezig te zijn tijdens de afgesproken tijden. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de mediatheek van de locatie Grijpskerk. De school vraagt een vergoeding van tien euro per vier weken. 

Ouders of begeleiders van de school vinden meer informatie op de website van het Lauwers College. 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk