Tennisvereniging organiseert diverse toernooien

Tennisclub West End organiseert de komende periode diverse toernooien. Zo staan het zogenaamde stormtoernooi en ook het vriendjes en vriendinnetjestoernooi op het programma. Ook organiseert de vereniging introducitelessen voor niet-leden.

Stormtoernooi

Het stormtoernooi is een evenement voor leden van de vereniging die 16 jaar of ouder zijn. Het toernooi vindt zondag 9 oktober plaats. 

Vriendjes en vriendinnetjestoernooi

Dit toernooi is bedoeld voor kinderen die wel en niet lid zijn van de club. Vriendjes en vriendinnetjes kunnen gratis meedoen. Het doel hiervan is kennis te maken met de tennissport. Het toernooi wordt zondag 16 oktober gehouden. 

Introductielessen

Tennisclub West End hoort af en toe dat mensen nieuwsgierig zijn naar het spel tennis, maar er tegenop zien om direct lid te worden. Daarom organiseert de vereniging vanaf vrijdag 28 oktober een vijftal tennislessen voor niet-leden. De lessen worden ondersteund door een tennisschool. De kosten voor deze 5 lessen bedragen 30 euro. 

Meer informatie over bovenstaande toernooien en de introductieleseen zijn te vinden op de website van TC West End.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk