Gert Sennema bij Dag van de Mantelzorg

Donderdag 10 november is de Dag van de Mantelzorg. Dit jaar heeft de Mantelzorggroep er voor gekozen op de Dag van de Mantelzorger de mantelzorgers in de gemeente Zuidhorn een High Tea aan te bieden. Om ze in het zonnetje te zetten en als dank voor hun inzet en zorg voor een ander. De bijeenkomst is in zalencentrum Balk te Zuidhorn en wordt opgeluisterd met verhalen van Fré Schreiber en liedjes van Gert Sennema. 

Programma

 

De mantelzorgers kunnen naast een goed verzorgde High Tea genieten van de Groningse verhalen van Fré Schreiber uit Middelstum. Schreiber is onderwijzer en schrijft daarnaast verhaaltjes, liedjes en mopjes in het Gronings. De muzikale bijdrage deze middag is van Gert Sennema uit Grijpskerk. Sennema is beeldhouwer en schrijft en zingt daarnaast liedjes in het Westerkwartiers.
Aanmelden

Alle mantelzorgers in de gemeente zijn van harte welkom! De bijeenkomst is van 14.30-17.15 uur. Belangstellenden kunnen zich aanmelden voor 5 november aanstaande bij Mariëtte Leegwater, afdeling Welzijn gemeente Zuidhorn, telefonisch via (0594) 50 88 30 of per e-mail: mantelzorggroep@zuidhorn.nlBelangstellenden die vervoer nodig hebben, kunnen de Algemene Hulpdienst Zuidhorn bellen via telefoonnummer (0594) 50 58 66 (tussen 9.30-10.30 uur). 

Mantelzorg

Een mantelzorger is iemand die regelmatig, en vaak ook dagelijks, een familielid of vriend(in) helpt, omdat hij of zij het zelf niet (goed) meer kan. 

 

 

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk