Grijpskerker brandweer assisteert bij brandje Zonnehuis

De Grijpskerker brandweer heeft maandagmiddag geassisteerd bij een brandje in het Zonnehuis in Zuidhorn. In een appartement in het zorgcentrum werd een brandlucht geroken. Hierop werd de brandweer in Zuidhorn ingeschakeld. Vanwege de rol van het pand, werden ook direct de spuitgasten uit Grijpskerk gealarmeerd. 

De brand bleek uiteindelijk mee te vallen. Volgens 112Groningen.nl was een doekje vlam gaan vatten nadat het over een lamp was gevallen. De brand was snel onder controle en het Grijpskerker korps kon weer terug naar de kazerne. De bewoners van het Zonnehuis hoefden niet te worden geevacueerd en de schade bleef beperkt. 

Foto's zijn te vinden op 112Groningen.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk