Vrijwilligersvacature van de maand

Gezocht: bestuursvoorzitter en winkelvrijwilligers voor de Wereldwinkel in Zuidhorn

De Wereldwinkel verkoopt authentieke producten met een modern tintje uit ontwikkelingslanden. Door de verkoop van fairtrade producten krijgen de makers ervan een geregeld inkomen en worden ze in staat gesteld een beter bestaan op te bouwen.

De Wereldwinkel in Zuidhorn is opzoek naar vrijwilligers die eens in de 14 dagen 2,5 uur willen meewerken in de winkel. Daarnaast is het bestuur van de Wereldwinkel opzoek naar een enthousiaste voorzitter. Gevraagd worden vrijwilligers die achter het gedachtegoed staan van de Wereldwinkel, beschikken over goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen.

Wilt u meer informatie over deze vacature dan kunt u contact opnemen met Esther Pleizier van VIZ bereikbaar via  e.pleizier@swgz.nlof telefonisch op 0594 504711. 

Voor meer vrijwilligersvacatures kunt u terecht op www.vrijwilligersgroningen.nl

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend