VV Grijpkerk speelt al voor Sinterklaas

In een spannende wedstrijd tegen Trynwalden heeft VV Grijpskerk opnieuw een nederlaag opgelopen. In het Friese Oentsjerk ging de ploeg van trainer Luitzen Nijboer met 5-3 ten onder.

Grijpskerk-trainer Luitzen Nijboer: “Verdedigend waren wij dik en dik onder de maat. We stonden 10 tot 15 meter van onze tegenstanders af. Zo gaven we veel ruimte weg, veel te veel. De doelpunten tegen ons vielen wel kinderlijk eenvoudig. Dat zag je bijvoorbeeld ook bij de beslissende 4–3. Trynwalden kon zo dwars door onze verdediging heen combineren. Verschillende spelers haalden hun niveau niet. Het kunstgras van Trynwalden is niet in ons nadeel. We combineren er gemakkelijk op. Als ploeg drongen we Trynwalden goed terug. Bij de omschakeling ging het slecht. Onze spits Bernard Steenbergen hield de bal goed vast, maar er kwam niemand onder hem als afspeelpunt.”

Na de nieuwe nederlaag bezet VV Grijpskerk nu de 11e plaats met 10 punten uit 12 wedstrijden.

Lees het hele verslag en reacties op de website van VV Grijpskerk.