Gemeente verkoopt terrein Fieten Pieterzijl

De gemeente Zuidhorn biedt ten zuidwesten van Pieterzijl een perceel grond van 2486 m² te koop aan. Het perceel is plaatselijk bekend als locatie Fieten. De verkoop gaat via inschrijving.

De verkoop is vrij van pacht of huur. Op de verkoop is een aantal voorwaarden van toepassing. Eén van de voorwaarden is een minimale inschrijfsom van € 19.500. De voorwaarden zijn samen met een situatieschets en inschrijfformulier te verkrijgen bij de Publieksbalie in het gemeentehuis.

De ingevulde formulieren moeten 20 december aanstaande voor 12.00 uur ontvangen ingeleverd zijn bij het college van B&W van de gemeente. Op 20 december om 14.00 uur wordt de inschrijver met het hoogste bod bekend gemaakt. Inschrijvers zijn hierbij uitgenodigd. De aktepassering is binnen één maand na het besluit tot verkoop.

Volgens het Dagblad van het Noorden werd het terrein Fieten in 2006 door de gemeente gekocht voor 50.000 euro. Enkele jaren daarvoor was er brand op het terrein, waarbij grote schade ontstond. Wethouder Oomkes noemde de locatie destijds 'een grote rommelpot'.

Vandaag in Grijpskerk

  • Geen activiteiten bekend

Binnenkort in Grijpskerk