Help Bert en Bart de berg op!

Op 7 juni 2012 doet team saving-lives.nl mee met de Alpe d'Huzes. Dit is het wielerevenement waarbij de deelnemers individueel of in teamverband zes maal de berg Alpe d'Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor een Onderzoekfonds van de KWF Kankerbestrijding.

(ex-)Grijpskerkers Bert Santema en Bart Sikkens zitten in het team saving-lives en hebben beide familie en bekenden verloren ten gevolge van kanker. Op dit moment staan bij meer dan 30 supermarkten een verzamelbuis, waarin retour-bonnetjes van lege flessen kunnen worden gedeponeerd. De C1000 Arkema in Grijspkerk is één van de deelnemende supermarkten.

Voor meer informatie en mogelijkheid tot sponsoring kan men terecht op www.saving-lives.nl of via telefonisch contact met Bert Santema (0512 36 54 84).

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Bert en Bart